Muğla Olgunlaşma Enstitüsü

WEB https://muglaolgunlasma.meb.k12.tr
Adres : Emirbeyazıt Mah. Recai Güreli Cad. no 43
VİZYON : Sanatında ve mesleğinde başarılı, yaratıcı, üretken, uyumlu, girişken, yurtsever ve sanatsever bireylerin yetiştirildiği; Türkiye’nin önde gelen, alanında başarılı okullar arasında yer alan, Uluslararası düzeyde Türk Modasını ve Türk El Sanatları ve gelenek göreneklerinde adını duyuran bir kurum olmak hedefindeyiz.
MİSYON : Milli kültür değerlerimizi araştıran, geleneksel el sanatlarımızı yaşatan, güncelleyerek gelecek kuşaklara aktaran ve arşivleyen, Türk kültürünü ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtan, eğitim programlarını yeni teknolojiler ile destekleyerek, sektörün beklentilerine uygun insan gücü yetiştiren; alanında bilgi ve beceri düzeyi yüksek, üretken, girişimci, kültür mirasımıza sahip çıkan bireyleri topluma kazandıran, ekip ruhu ile hareket eden, kaliteli hizmet sunan ve sürekli gelişen bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :YAYGIN EĞİTİM