

Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölyesi
YİYECEK- İÇECEK HZMETLERİ ATÖLYESİ
Muğla ilinde doğal bitki örtüsünün çok çeşitli olması, zengin bir bitki ve hayvan varlığı oluşmasına da katkı sağlamıştır. Genellikle zeytinyağlıların ağırlıkta olduğu mutfağımızda zengin et yemeklerine rastlamak da mümkündür. Baklagil ve sebze yemeklerinin ağırlıkta olduğu bu yörede, sebze ve yabani bitkiler, zeytinyağlılar yöre beslenmesinde önemli bir yer tutar.
FOOD AND BEVERAGE DEPARTMENT
The diversity of Muğla's natural vegetation has also contributed to the creation of a rich plant and animal existence. It is also possible to come across rich meat dishes in our cuisine, where olive oil dishes predominate. In this region, where legumes and vegetable dishes predominate, vegetables, wild plants, and especially olive oil dishes have an important place in the local nutrition